Vil du hjelpe unge mennesker som trenger noen å snakke med? Vi trenger alltid flere som kan hjelpe oss med chatten vår. Som Ungdomshjelper chatter du med ungdom som trenger noen å snakke med. Ungdomshjelpen er åpen hver tirsdag, torsdag og søndag fra klokken 20.00 til 22.00.

UH-24_2200px

Mange som tar kontakt med oss er ensomme, stresset, triste og trenger noen å snakke med. Her kan man utveksle erfaringer om det meste, og de som chatter med oss har ofte mange spørsmål, store som små. De fleste ønsker også å være anonyme, noe som gjør det lettere for dem å snakke om problemene sine eller det de lurer på.

Vi søker etter mennesker som ønsker å hjelpe andre, og som har erfaringer med at livet ikke alltid er fint. Ungdommer som brenner for å hjelpe andre, er gode lyttere og er flinke til å gi støtte. I UngHjelp er det ingen kriterier om at man må ha hatt en eller flere diagnoser for å jobbe som Ungdomshjelper. Men heller at du har erfaringer med at alle har en psykisk helse, og at du selv har kjent på at den kan være dårlig. Vi søker ungdommer med ulike livserfaringer som kan stå til rådighet for ungdom som ønsker å snakke. For å jobbe i Ungdomshjelpen må du være mellom 18-25 (28) år gammel.

Som Ungdomshjelper jobber du hjemmefra to ganger i måneden. Jobben er ikke betalt, men du møter mange nye mennesker og bidrar til å gjøre hverdagen lettere for dem. Alle nye Ungdomshjelpere får opplæring over nettet eller telefon. Selv om arbeidet kan være tungt, er det utrolig givende. Vi håper du har lyst til å jobbe som Ungdomshjelper!

Søk ved og sende mail til Ungdomshjelpen@unghjelp.no med navn, alder, bosted, samt hvorfor du ønsker og bli ungdomshjelper.