Ny profil, Nye tider

Tilbake til aktuelt
Tilbake til aktuelt

Siden vi startet i 2012 har mye skjedd. Ting har gått fort og vi er glade for å lansere de nye nettsidene våre og den nye profilen. En profil som vi synes står i stil med våre ambisjoner om å hjelpe ungdom over hele Norge.

Det hjelper å hjelpe
Siden oppstarten har vi har vært i nyhetene, vi har holdt foredrag rundt omkring i landet og viktigst av alt – vi har hjulpet utallige ungdommer i hverdagen. Det er dette som gjør alt slitet verdt det, for det er til tider mye jobb. Heldigvis er det også ekstremt givende. I forbindelse med den nye nettsiden og den nye visuelle profilen har det kommet noen endringer. Det har blitt lettere å navigere seg rundt på siden, vi har fått en liten videosnutt som presenterer oss selv og det skal bli enda enklere å dele historier og innhold. Hvis dere ser noe dere har lyst til å dele. Dere kan selvsagt også dele egne historier og opplevelser med oss. Det er nemlig kun ved å snakke åpent om psykisk helse blant ungdom at vi klarer å hjelpe hverandre.

Ungdomsvakta skifter navn
En av de største endringene er at Ungdomsvakta har skiftet navn til Ungdomshjelpen. Dette er rett og slett fordi vi ser på oss selv som hjelpere mer enn vakter. Tjenesten er fortsatt den samme og vi har over 22 Ungdomshjelpere over hele landet. Ungdomshjelpen skal fortsatt være åpen hver tirsdag fra 20.00 – 22.00. Over lengre tid håper vi å kunne utvidet tilbudet. For å få til det så trenger vi flere Ungdomshjelpere, hva det innebærer kan du lese mer om her. På samme sted kan du også melde din interesse.

Fremtiden starter nå
Vi er svært stolte av den nye profilen vår og vil gjerne takke Bielke+Yang og Trigger for god hjelp i arbeidet. Vi kommer forresten snart til å kjøre i gang en svært spennende kampanje, da håper vi dere kommer til å hjelpe oss med å sette UngHjelp på agendaen en gang for alle.

Hvis du har noen spørsmål eller innspill, bare send oss en mail på post@unghjelp.no

UH-Devices_low