Tilbake til forside
Tilbake til forside

Personvernserklæring

Vår nettstedsadresse er: http://unghjelp.no
Org nr: 998 532 116

UngHjelp er behandlingsansvarlig for unghjelp.no og dermed ansvarlig for at behandling av
personopplysninger skjer i tråd med norsk personvernlovgivning, dvs. personopplysningsloven.

Webanalyse:
UngHjelp samler inn opplysninger om besøkende på Unghjelp.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker for å videreutvikle det redaksjonelle innholdet. Det samles inn
aggregerte data om følgende:

– hvor mange som besøker sidene
– hvor lenge besøket varer
– hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som da benyttes

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics.

Kontaktskjemaer:
Hvis du benytter deg av et kontakt skjema på denne siden, så lagres personopplysninger som legges til i ubestemt tid av årsaker som har å gjøre med tilbakemeldinger til den som benyttet seg av kontakt skjemaet. Denne informasjonen vill ikke bli brukt til markedsføring.

Informasjonskapsler:
Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av ‘’Husk meg’’, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder:
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg:
Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg:
Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg:
Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Ta kontakt!
Dersom du ønsker informasjon om hvordan vi håndterer opplysninger på hjemmesiden eller ønsker å kontakt med oss, ang kommentarer eller spørsmål som har med personvern. Benytt deg av post@unghjelp.no mailen.

 

Sist oppdatert: 14.sep.2018