Våre gode venner hjelper oss med både store og små oppgaver. Hvis du har lyst til å hjelpe til, med å ta bilder for eksempel, så er det bare å ta kontakt.

UH-32_2200px

 

PR- og kommunikasjon: Trigger

Triggers visjon er å engasjere mennesker i hverdagen. Det preger alt vi gjør og løsningene vi leverer. Engasjement er nøkkelen til å skape et sterkere og mer varig bånd mellom virksomhet og målgruppe, og vi vet at man fort blir en i mengden hvis man ikke lykkes med å engasjere. I arbeidet med UngHjelp får vi brukt all vår kunnskap på nettopp dette, i en av de viktigste samfunnssakene som finnes – ungdom og psykisk helse.

 

UH08_1100px

 

Grafisk design: Bielke+Yang

Bielke+Yang er et Oslo-basert designstudio som spesialiserer seg på identitet og kommunikasjon. At en organisasjon som UngHjelp har et visuelt uttrykk som ser profesjonelt ut og skaper tillit hos ungdom er ekstremt viktig, og dette har vært et både givende og inspirerende prosjekt for oss. Det er utrolig å se hva UngHjelp har fått til helt på egenhånd, og vi gleder oss til fortsettelsen.

 

UH10_1100px

 

Video og foto: Paulsen og Kleiberg

Med to forskjellige inngansporter til filmverdenen, er vi sammen en utfyllende og komplett leverandør av kreative, følelsesladdete og profesjonelle filmer. Sammen med UngHjelp har vi forsøkt å gjøre et tabubelagt og tungt tema mer ufarlig og åpent gjennom å lage en åpen og ærlig film – samtidig som det er viktig å beholde troverdighet og ta målgruppen på alvor.

 

Vebber_PaulsenKleiberg

 

Webutvikling: Wiiknight

Et lite studio som spesialiserer seg i design og utvikling innenfor digitale flater. Det er både spennende og givende å bidra til å styrke en viktig organisasjon som ungHjelp sin tilstedeværelse på nett.  Anders Wiik i Wiiknight har har hjulpet til med programmering av hjemmesiden.

Venner_wiiknight

 

 

Foto: Christoffer Johanessen

Christoffer er fotograf og har tatt illustrasjonsbildene for UngHjelp.

 

UH32_1100px