Ungdomshjelpen er en landsdekkende tjeneste for ungdom mellom 12 opp til 23 år. Tjenesten drives av den frivillige organisasjonen UngHjelp. Betjeningen består av ungdommer mellom 18-24 år. Ungdomshjelpen er åpen hver tirsdag, torsdag og søndag klokken 20 - 22.

Bli ungdomshjelper i dag!
Bli ungdomshjelper i dag!
UH-27_2200px

 

På Ungdomshjelpen kan du snakke med unge mennesker som er her for å støtte deg når du har det vanskelig eller lurer på noe. Ungdomshjelpen het tidligere Ungdomsvakta, men selv om navnet er nytt er tjenesten fortsatt den samme. Ungdomshjelpen er et lavterskeltilbud i form av en samtaletjeneste hvor ungdomshjelpere chatter med andre ungdommer. Det skal ikke gis faglige råd som diagnosesetting, medisinrelaterte tips osv. Ungdomshjelpen er åpen hver tirsdag, torsdag og søndag klokken 20-22. For å starte en samtale klikker du på “start chat”. Knappen fungerer bare når chatten er åpen. Alle samtalepartnere har taushetsplikt, dette betyr at det du forteller ikke fortelles videre.

Ungdomshjelpen er for deg som:

  • Trenger noen å snakke med
  • Bare har lyst å si hallo
  • Ønsker å snakke med noen som er/har vært i din situasjon
  • Er ensom

Man kan snakke med ungdomshjelperne om alt – ikke bare psykisk helse.

Tilbudet var opprettet for å gi ungdom en mulighet til å snakke med noen på sin egen alder om ting de lurer på eller vil fortelle om. Ikke vær redd for å ta kontakt. HUSK tirsdager, torsdager og søndager kl. 20.00 – 22.00. Håper å se deg der! Hilsen oss i Ungdomshjelpen!

 

UH-26_2200px