Vi søker nye ungdomshjelpere!

Tilbake til aktuelt
Tilbake til aktuelt

Ungdomshjelpen er en landsdekkende tjeneste for ungdom mellom 12 og 24 år. Tjenesten drives av Unghjelp, og deres frivillige.

UH-26_2200px

Vi er stadig på utkikk etter nye Ungdomshjelpere som kan hjelpe oss med å bemanne chatten. Akkurat nå trenger vi nye Ungdomshjelpere mellom 18 og 24 år. For å jobbe med oss er det viktig at du har stå på vilje, og kan møte opp til faste avtaler. Vi søker etter ungdommer som har egenerfaring i enten psykisk helse, barnevern, eller rett og slett med at livet ikke alltid er en dans på roser. Det er også viktig at du i dag har kommet deg litt over kneiken, og kan se problemene i et annet perspektiv enn du gjorde når det stod på som verst. Dette ønsker vi for at du på best mulig måte skal kunne hjelpe andre med dine erfaringer.

Som Ungdomshjelper jobber du hjemmefra to ganger i måneden. Jobben er ikke betalt, men du møter mange nye mennesker og bidrar til å gjøre hverdagen lettere for dem. Alle nye Ungdomshjelpere får opplæring over skype eller telefon. Det er derfor viktig at du har god internett tilkobling, og er komfortabel med å snakke i telefon.  Selv om arbeidet kan være tungt, er det utrolig givende. Vi håper du har lyst til å jobbe som Ungdomshjelper!

UH-23_2200px

Dersom du føler du har ekstra å gi, og kunne tenke deg å jobbe i et kjekt miljø, kan du sende oss en mail med navn, alder og litt om deg selv til ungdomshjelpen@unghjelp.no. Legg gjerne ved en referanse!